Veiligheidskannen

Veiligheidskannen zijn noodzakelijk voor het veilig opslaan of vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ook als u stoffen wilt overgieten is een veiligheidskan de veiligste optie. Het vlamscherm dat in de veiligheidkan zit voorkomt dat wanneer er een vloeistof gaat branden, de inhoud van de veiligheidskan mee gaat branden. Voor meer controle bij het uitschenken van een gevaarlijke stof bevat een veiligheidskan altijd een flexibele slag, tapkraan of kan er worden gewerkt met een losse schenktuit. Bij de Milieu Concurrent is het ook mogelijk om de schenktuit los te kopen, zodat u deze op verschillende veiligheidskannen kunt gebruiken. In ons assortiment zitten veiligheidskannen van metaal, kunststof en rvs.

De specialisten van de Milieu Concurrent adviseren u graag
Het veilig overgieten, opslaan en transporteren van gevaarlijke vloeistoffen
Betalen na levering mogelijk
Wilt u meer weten over een bepaalde veiligheidskan? Neem telefonisch contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 47 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 47 resultaten wordt getoond

Ons assortiment veiligheidskannen

 

 • Veiligheidskannen Metaal

  Metalen veiligheidskannen voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

 • Veiligheidskannen Kunststof

  Kunststof veiligheidskannen voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden bijtende en corrosieve gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

 • Veiligheidskannen Reiniging

  Diverse kannen voor het veilig werken met oplosmiddelen en reinigingsmiddelen en kannen voor het verantwoord weken en reinigen van onderdelen in oplosmiddelen.

 • Veiligheidskannen RVS

  RVS veiligheidskannen de duurzame en mooie oplossing voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

 • Transportkannen RVS

  RVS veiligheidskannen de duurzame en mooie oplossing voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

 • Afvalhouders

  Diverse soorten afvalhouders specifiek voor het veilig verwerken van gevaarlijk, brandend en/of met oplosmiddelen verontreinigd afval of reinigingsdoek.

De wetgeving omtrent veiligheidskannen

Bij het werken met gevaarlijke stoffen geldt er een aantal wetten en regels waar u zich aan moet houden, afhankelijk van het type bedrijf en de stoffen waarmee gewerkt wordt. De rode lijn in de wetten over het omgaan met gevaarlijke stoffen is dat elke stof die gevaarlijk kan zijn voor het milieu of de veiligheid of gezondheid van mens of dier, in geschikte, veilige kannen of bakken moet worden opgeslagen met een etiket.

Veiligheidskannen voor verschillende hoeveelheden

We hebben verschillende maten en materialen veiligheidskannen in het assortiment. Voor elke stof is er een geschikte veiligheidskan te vinden.

Metalen veiligheidskannen

Metalen veiligheidskannen zijn goed voor het opslaan van kleine hoeveelheden brandgevaarlijke stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in het rood of in het geel:

Kunststof veiligheidskannen

Kunststof, HDPE of polyethyleen veiligheidskannen gebruikt u voor het veilig en verantwoord opslaan van kleine hoeveelheden bijtende en corrosief gevaarlijke stoffen. Kunststof veiligheidskannen zijn verkrijgbaar in het rood en geel en in verschillende formaten:

Rvs veiligheidskannen

Rvs veiligheidskannen zijn een duurzame en mooie oplossing om uw brandbare gevaarlijke stoffen op te slaan. De Milieu Concurrent verkoopt deze veiligheidskannen van 12 of 5 liter met of zonder doseerkraan.

Andere producten van de Milieu Concurrent

Op onze website verkopen we ook:

Neem contact op met De Milieu Concurrent

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Bel ons dan via 035 – 533 78 30 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.