Vatpompen

Uw zoektocht naar kwalitatieve vatpompen eindigt bij Milieuconcurrent. In onze webshop vindt u diverse soorten vatenpompen voor zeer aantrekkelijke prijzen: van gewone tot elektrische en luchtdruk pompen. Ons aanbod bestaat uit vatpompen gemaakt van metaal en kunststof voor het verpompen van diverse corrosieve en niet-corrosieve stoffen. Bestel uw vatpompen via Milieuconcurrent en profiteer altijd van onze uitstekende service:

Verpomp stoffen op een veilige manier
Uw vatpompen eenvoudig online bestellen
Gratis en persoonlijk PGS 15-advies
Betaling na levering
Voor meer informatie over onze vatpompen belt u ons via 035 533 78 30 of mailt u naar info@milieuconcurrent.nl. Wij geven u graag vrijblijvend en persoonlijk advies.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Breed assortiment met diverse vatpompen

Een vatpomp is een uitstekend middel voor het veilig overpompen van chemische en bijtende vloeistoffen vanuit vaten of IBC-containers. Onze vatpompen zijn geschikt voor vloeistoffen die zeer dun zijn en vloeistoffen met een zeer hoge viscositeit. In ons assortiment vindt u naast gewone vatpompen ook handpompen gemaakt van metaal en kunststof, elektrische pompen en luchtdruk pompen:

  • Metalen vatpompen zijn ideaal voor het verpompen van kleine hoeveelheden niet-corrosieve stoffen, zoals olie en smeermiddelen.
  • Voor het verpompen van corrosieve en agressieve stoffen zijn kunststof pompen erg geschikt.

Elektrische en luchtdruk vatpompen

Gebruik een elektrische of luchtdruk pomp voor het verpompen van grote hoeveelheden corrosieve stoffen. Een elektrische of luchtdruk vatpomp is erg geschikt voor het verpompen van lichte en zware corrosieve stoffen en ontvlambare stoffen. Tevens bieden we een gratis schematisch overzicht voor elektrische vatpompen. Dit overzicht geeft een duidelijk beeld van de opbouw en functies van elektrische vatpompen.

Eenvoudig een vatpomp bestellen

Dankzij onze gebruiksvriendelijke bestelprocedure is een vatpomp bestellen via onze webshop erg eenvoudig. Plaats de gewenste vatpomp in uw winkelmand. Als alle gewenste producten toegevoegd zijn, bestelt u door uw bedrijfsgegevens in te voeren en te bevestigen. Binnen 24 uur ontvangt u een opdrachtbevestiging met daarin de verwachte levertijd en eventueel een correctie van de transportkosten in uw voordeel. Na levering van uw vatpompen ontvangt u een factuur met de betalingscondities.

Vatpompen voor scherpe prijzen

Ons aanbod bestaat uit vatpompen die u kunt bestellen voor aantrekkelijke prijzen. U koopt al een vatpomp vanaf € 26,-. Bekijk ook onze aanbiedingen en ontdek meer producten voor scherpe prijzen.

Advies nodig?

Onze vatpompen zijn direct online te bestellen. Weet u niet precies welk product u nodig heeft? Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Op die manier weet u zeker dat u straks beschikt over een vatpomp die uw proces efficiënter maakt. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor gratis PGS 15-advies. We zijn telefonisch te bereiken via 035 533 78 30. Of stuur een mail naar info@milieuconcurrent.nl.