Olie lekbak

Om ervoor te zorgen dat chemische en brandbare vloeistoffen, zoals olie, brandstof en terpentine, uw vloer niet verontreinigen, de stoffen veilig worden opgeslagen en de veiligheid wordt gewaarborgd, gebruikt u een olie lekbak van De Milieu Concurrent. U vindt olie lekbakken in verschillende formaten en met of zonder rooster in ons assortiment.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Waar moet een olie lekbak aan voldoen?

Het opslaan van oliën en andere chemische en brandbare stoffen is volgens de wet verplicht. Een olie lekbak moet minimaal 10% groter zijn dan het opslagvat of -tank. Alle olie lekbakken van De Milieu Concurrent voldoen aan de wettelijke eisen voor het bewaren en opslaan van chemische stoffen.

Stalen olie lekbakken

Er bestaan lekbakken van verschillende materialen, zoals kunststof of staal.

Voor aardolie raden we stalen olie lekbakken aan, omdat ze zeer geschikt zijn voor brandbare, chemische grondstoffen. Het gebruiken van een kunststof lekbak voor brandbare stoffen raden we af. Het kunststof kan namelijk smelten door de brandbare vloeistof.

Voor welke producten kunt u nog meer terecht bij De Milieu Concurrent?

De Milieu Concurrent biedt naast olie lekbakken nóg meer producten aan om uw werk zo veilig en prettig mogelijk te maken.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze olie lekbakken of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur een mail. We helpen u graag.