Kunststof lekbak

Een kunststof lekbak is gemaakt van polyethyleen of polypropyleen en is daardoor erg licht van gewicht. Een lekbak gemaakt van kunststof is zeer geschikt voor het opvangen en opslaan van bijtende stoffen zoals chloor, ammoniak en accuzuur. Met een lekbak weet u zeker dat uw vloer schoon blijft en er geen gevaarlijke of etsende stoffen lekken. Doordat we bij de Milieu Concurrent diverse soorten kunststof lekbakken aanbieden, vindt u er altijd een die geschikt is voor in uw magazijn of bedrijf. Al onze lekbakken voldoen aan de PGS-15 richtlijnen.

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Wat voor soorten kunststof lekbakken zijn er?

Bij de Milieu Concurrent kunt u terecht voor verschillende vormen en maten kunststof lekbakken.

Zo vindt u kunststof lekbakken voor IBC, opvangplateau’s met én zonder rooster en lekbakken met een opslagcapaciteit variërend van 60 liter tot een opslagcapaciteit voor bijvoorbeeld 2 vaten van 1000 liter.

Kunststof lekbak op maat

Staat het formaat lekbak dat u zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij maken graag een kunststof lekbak voor u op maat.

Andere artikelen bij De Milieu Concurrent

We voorzien u graag van nóg meer artikelen om een veilige werkomgeving te creëren en prettig te werken.

Neem contact op met De Milieu Concurrent

Meer weten over onze kunststof lekbakken of een van onze andere artikelen? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem telefonisch of via mail contact met ons op.