Gasflessenopslag

Uw gasflessen veilig opslaan doet u met gasboxen van De Milieu Concurrent. Ons assortiment voor gasflessenopslag biedt een oplossing voor vrijwel alle vraagstukken rond het veilig opbergen van gasflessen. Bij ons vindt u gasboxen met een capaciteit van 16 tot 104 glasflessen, 90 minuten brandwerende gashokken voor 9 tot 96 cilinderflessen en (mobiele) gasdepots voor gasflessen van 11 kilogram. Bestel een gasbox of gasdepot bij De Milieu Concurrent en profiteer van onze voordelen:

Gasboxen conform de PGS 15 richtlijnen
Ook mobiele gasdepots beschikbaar
Gasflessenopslag vanaf € 347,-
Vrijblijvend praktijkgericht advies
Bekijk de productinformatie en de richtlijnen voor technische informatie en toepassingen. Voor praktijkgerichte adviezen belt u naar 035 533 78 30 of stuurt u een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Gasflessen veilig opslaan

Bij De Milieu Concurrent kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw gasflessen op te slaan. Kies voor een PGS 15 gasflessenkast of een kleiner gasdepot voor een veilige opslag.

Gasbox gaas

Deze gasbox is gemaakt van vuurverzinkt draadgaas. Alle gaas gasboxen hebben een dak en zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

90 minuten brandwerende gasbox

Onze brandwerende gasboxen zijn scherp geprijsd en van Duitse topkwaliteit. Ook deze gasboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen. Elke gasbox is optimaal geventileerd, omdat de deuren van draadgaas zijn.

Gasdepots mini

Deze compacte gasdepots zijn geschikt voor de opslag van 11 kilogram (buik)gasflessen. De gasdepots bestaan uit verzinkte en gelakte staalplaat. U kunt kiezen voor een uitvoering met dichte deuren of met geperforeerde deuren. Ook leveren we mobiele gasdepots die geschikt zijn voor transport.

Gasbox of gasdepot kopen

We leveren al een gasflessenopslag vanaf € 347,-. Plaats de geschikte gasbox of gasdepot in uw winkelwagen en bekijk meteen het overzicht met de verwachte bezorgdatum en transportkosten.

Betaling

U betaalt pas na de levering. U ontvangt van ons een factuur met de betalingscondities.

Andere artikelen

Neem ook is een kijkje bij onze andere artikelen:

Hulp nodig?

Onze specialisten helpen u graag om uw gasflessen op de juiste manier op te slaan. Op werkdagen zijn we bereikbaar tijdens onderstaande tijden op het telefoonnummer 035 533 78 30 en per mail via info@milieuconcurrent.

Openingstijden klantenservice

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten