Gasflessenopslag

Uw gasflessen veilig opslaan doet u met gasboxen van De Milieu Concurrent. Ons assortiment voor gasflessenopslag biedt een oplossing voor vrijwel alle vraagstukken rond het veilig opbergen van gasflessen. Bij ons vindt u gasboxen met een capaciteit van 16 tot 104 glasflessen, 90 minuten brandwerende gashokken voor 9 tot 96 cilinderflessen en (mobiele) gasdepots voor gasflessen van 11 kilogram. Bestel een gasbox of gasdepot bij De Milieu Concurrent en profiteer van onze voordelen:

Gasboxen conform de PGS 15 richtlijnen
Ook mobiele gasdepots beschikbaar
Gasflessenopslag vanaf € 347,-
Vrijblijvend praktijkgericht advies
Bekijk de productinformatie en de richtlijnen voor technische informatie en toepassingen. Voor praktijkgerichte adviezen belt u naar 035 533 78 30 of stuurt u een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Gasflessen veilig opslaan

Bij De Milieu Concurrent kunt u kiezen uit verschillende manieren om uw gasflessen op te slaan. Kies voor een PGS 15 gasflessenkast of een kleiner gasdepot voor een veilige opslag. De richtlijn PGS 15 legt zorgvuldig uit hoe de opslag van gasflessen en gascilinders moet worden uitgevoerd. Daarin staat ook uitgewerkt aan welke eisen gasflessenbergingen moeten voldoen. Op die manier kunt u uw gasflessen veilig opslaan.

Gasbox gaas

Deze gasbox is een gasflessenkast gemaakt van vuurverzinkt draadgaas. Alle gaas gasboxen hebben een dak en zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Geschikt voor veilige gasflessenopslag.

90 minuten brandwerende gasbox

Onze brandwerende gasboxen zijn scherp geprijsd en van Duitse topkwaliteit. Ook deze gasboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen. Elke gasbox is optimaal geventileerd, omdat de deuren van draadgaas zijn.

Gasdepots mini

Deze compacte gasdepots zijn geschikt voor de opslag van 11 kilogram (buik)gasflessen. De gasdepots bestaan uit verzinkte en gelakte staalplaat. U kunt kiezen voor een uitvoering met dichte deuren of met geperforeerde deuren. Ook leveren we mobiele gasdepots die geschikt zijn voor transport.

Brandwerende gasflesopslag

De Milieu Concurrent is gespecialiseerd in brandwerende gasflesopslag volgens de PGS 15. Brandwerende gasflessenkasten voldoen aan de brandnormen en zijn beoordeeld en goedgekeurd op brandwerendheid. Daardoor bent u als gebruiker verzekerd van de veilige opslag van uw gasflessen. Bovendien voldoet u aan de richtlijnen voor veilige opslag. In het assortiment gasflessenbergingen en gasflessenkasten vindt u 90 minuten brandwerende gasflesbergingen met gaasdeuren voor ventilatie en drukverlichting bij ongevallen. Deze gasflessenkasten zijn leverbaar in diverse maatuitvoeringen en zijn vrij te plaatsen zonder afstandseisen tot gebouw of erfgrens.

Gasbox of gasdepot kopen

We leveren al een gasflessenopslag vanaf € 446,-. Plaats de geschikte gasbox of gasdepot in uw winkelwagen en bekijk meteen het overzicht met de verwachte bezorgdatum en transportkosten. Heeft u vragen over de eigenschappen of het formaat van de gasboxen, of wilt u praktijkgericht advies over gasflessenopslag? Neem contact op via 035 533 78 30 en per mail via info@milieuconcurrent.

Betaling gasflessenopslag

U betaalt pas na de levering van uw gasbox, gasfleskast of brandwerende gasflesberging. U ontvangt van ons bijgevoegd een factuur met de betalingscondities.

Andere artikelen

Neem ook is een kijkje bij onze andere artikelen:

Opslag gasflessen: waar moet u op letten?

Bij de opslag van gasflessen is het van belang dat u zich aan een aantal veiligheidsvoorschriften houdt. De constructie van gasfleskasten, gasboxen en gasflesbergingen sluiten hierop aan. Bij het inrichten van uw gasfles opslaggelegenheid dient u ook rekening te houden met de volgende zaken:

  • Opslaglocatie van de gasflessen
  • Waterpas positioneren van de gasflessen
  • Brandwerendheid van het gebouw als de gasopslag binnen plaats vindt
  • Goede luchttoevoer en ventilatie

Hulp nodig bij aanschaf gasflessenopslag?

Veel bedrijven werken op dagelijkse basis met gasflessen. Van horecagelegenheden en laboratoria tot werkplaatsen waar gelast wordt zijn gasflessen aanwezig. Bij het veilig hanteren van gasflessen komen een aantal voorschriften en richtlijnen kijken. En dat is niet zonder reden, want verkeerd omgaan met gasflessen kan destructieve gevolgen hebben. Bent u op de hoogte van welke regels gelden voor het werken met gassen? Weet u hoe u gasflessen het beste kunt vervoeren? En hoe zit het met het veilig opslaan van gasflessen? Op al deze vragen geeft de PGS-15 richtlijn antwoord.

Onze specialisten helpen u graag om uw gasflessen op de juiste manier op te slaan. Op werkdagen zijn we bereikbaar tijdens onderstaande tijden op het telefoonnummer 035 533 78 30 en per mail via info@milieuconcurrent.

Openingstijden klantenservice

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten