Afvalcontainers en Inzamelcontainers

De Milieuconcurrent biedt u een diversiteit aan kiepcontainers, bodemklepcontainer en inzamelcontainers ontwikkeld voor het afvoeren van afval en bouwpuin. Degelijke en beproefde kwaliteit, en bovendien in meerdere toepassingen en formaten uit te voeren. Lees onder het assortiment verder over de meerdere opties van afvalcontainers en inzamelcontainers.

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

 

 • Bodemklepcontainers

  Een bodemklepcontainer is ideaal voor het opslaan en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Via de grote klep aan de onderkant stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de bodemklepcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. De bodemklepcontainers zijn bij De Milieu Concurrent verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke bodemklepcontainer voor de specificaties.

  Onze bodemklepcontainers:

  • Zijn beveiligd tegen afglijden van de heftruck
  • Hebben gladde binnenwanden
  • Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

  Assortiment bodemklepcontainers

   

 • Silocontainers & Vultrechters

  Silocontainers met wielen of heftruck inrijdkokers of een combinatie van beiden. Openen middels schaarsluiting of schuifsluiting. Vultrechters staand uitgevoerd of voor BIG BAG. In meerdere kleuren verkrijg en met opties verder naar wens aan te passen.

 • Afvalcontainer Handeling

  Materialen voor het eenvoudig handelen en legen van afvalcontainers. Heftruckarmatuur voor het heffen van 1, 2 of 3 afvalcontainers tegelijk en kantelaars voor het legen afvalcontainers.

 • Kiepapparaten

  Diverse apparaten voor het eenvoudig kantelen of kiepen met een heftruck of kraan van inzamelcontainers en rolcontainers.

 • Shovels

  Shovels in diverse uitvoeringen en voor diverse toepassingen uitgevoerd met verschillende kiepmechanismen. Werkkooien in diverse maatvoeringen en uitvoeringen. Alles van uitstekende kwaliteit.

 • Inzamelcontainer

  Een Inzamelcontainer is ideaal voor het inzamwelen en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Middels een traverse stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de inzamelcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. of u laat er vooraf al wielen onder plaatsen. De Inzamelcontainers zijn bij De Milieu Concurrent verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke Inzamelcontainer voor de specificaties.

  Onze Inzamelcontainers:

  • Zijn gevuld nog steeds 3-voudig stapelbaar
  • ledigen miet een traverse bedienbaar met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

  Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

  Assortiment inzamelcontainers

  \"\"

  Kies de juiste Inzamelcontainer

  Onze Inzamelcontainers variëren in volume van 0,3 tot 2 kubieke meter, met een draagvermogen van 500kg tot 2000 kg. U heeft de keuze tussen stalen of verzinkt stalen containers. Daarnaast is het mogelijk verschillende accessoires bij uw container te bestellen, zoals wielen, een extra verzinkte deksel, kraanogen en /of wielen set.

  Er kunnen meerdere inzamelcontainers op elkaar worden gestapeld. Deze mogelijkheid vervalt uiteraard wanneer u wielen onder de container plaatst. Ga goed na welke inzamelcontainer aan uw doeleinde voldoet. Weet u niet voor welke container u moet gaan? Neem contact met ons op! We helpen u graag met het maken van een keuze.

  Deze producten zijn wellicht ook interessant

  Neem ook eens een kijkje bij onze andere soorten kiepcontainersEcoline kiepcontainersSRM kiepcontainersGK kiepcontainers en SM kiepcontainers of artikelen in andere categorieën:

  Stel uw vragen aan de Milieu Concurrent

  Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-533 78 30 of een mail te sturen naar info@milieuconcurrent.nl.