Olie Absorptie

Het assortiment – Olie absorberende doeken- is speciaal gemaakt om olie, benzine, vetten en aanverwante chemicaliën op te nemen. Voorkom dat olie lekkages in de bodem of de riolering trekken, door deze snel te absorberen. Deze olie-slurpdoeken zijn ook ideaal voor het absorberen van olie op plaatsen waar water aanwezig is, omdat ze geen water absorberen. Milieu Concurrent verkoopt olie absorberende doeken van verschillende kwaliteitssegmenten met verschillende diktes. Onze doeken hebben een hoog absorptievermogen en een laag gewicht, wat uiteindelijk leidt tot lage afvalverwerkingskosten.

Absorbeer olie lekkages
Olie absorptiedoeken vanaf € 19,-
Betaal na levering

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Soorten olie absorberende doeken
Milieu Concurrent heeft olie absorberende doeken in verschillende kwaliteitssegmenten: Basic, Standaard en Dubbel Dik. Het verschil tussen deze kwaliteitssegmenten zit in de structuur van de doeken. Hoe hoger het kwaliteitssegment, hoe steviger de doek en des te langer de doek meegaat. Ook de vloeistoffen houdt de doek bij een hoger kwaliteitssegment beter vast. De kans dat er een laagje olie achterblijft wordt kleiner tot nihil.

Waar zijn onze absorberende doeken van gemaakt?
De olie absorberende doeken zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, hebben een hoge scheurvastheid, zijn zacht en pluisvrij. Polypropyleen of polypropeen is een redelijk stijf materiaal, dat goed bestand is tegen chemische zuren en een hoge temperatuurbestendigheid heeft. Het aanbrengen van een extra zachte laag aan de zijden van de olie absorberende doeken zorgt ervoor dat de doeken niet stijf aanvoelen.

Contact met Milieu Concurrent
Heeft u vragen over onze olie absorberende doeken? We helpen u graag. Neem contact op door te bellen naar 035 – 533 78 30 of te mailen naar info@milieuconcurrent.nl.