• 035 - 5337830

Bovengrondse Opslagtanks

Opslag en Transport Containers zijn ontwikkeld voor het verantwoord transporteren en opslaan van gevaarlijke stoffen conform ADR/RID/IMDG code en CPR 9-6. Zie Productinfo en Richtlijnen voor meer informatie en de toepassingen. Voor praktijkgerichte adviezen bel 035-533 78 30.

  • Kunststof Opslagtank Diesel KIWA Compleet

    Kunststof KIWA- diesel opslagtanks zijn zeer gunstig geprijsd en behoeven weinig onderhoud. Ze hebben veel economische voordelen gezien de levensduur t.o.v. stalen opslagtanks. Bij de dieseltanks is geen jaarlijkse water/sludge meting nodig, welke wel verplicht is bij stalen tanks. Besparing +/- € 150,-- p/jr. Ook is er geen inwendige roest en -wanddikte meting nodig bij de 15 jaar inspectie. Besparing +/- € 1000,--. De kunststof diesel opslagtank is vrijgesteld van een lekdetectie systeem, dus er is geen keuring/dure lekdetectie vloeistof nodig. Naast de scherpe aankoopprijzen profiteert u dus ook van deze voordelen.

  • Flexi Tank KIWA

    De -Flexi Container KIWA- is ontwikkeld conform de VGL/ADR en UN richtlijnen en voldoet tevens aan CPR 9-6 opslag eisen en KIWA beoordelingsrichtlijn BRL-K744/01. Levering inclusief keuringsdocument, KIWA certificaat en Logboek.

  • Tank Plaat

    De -Tank Plaat- is een gegalvaniseerde of gelakt stalen vloerplaten met vloeistofkerende wanden ontwikkeld voor het aftanken van voertuigen met diesel op een niet vloeifstofdichte ondergrond.