• 035 - 5337830

Inzamelcontainer

Een Inzamelcontainer is ideaal voor het inzamwelen en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Middels een traverse stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de inzamelcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. of u laat er vooraf al wielen onder plaatsen. De Inzamelcontainers zijn bij De Milieu Concurrent verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke Inzamelcontainer voor de specificaties.

Onze Inzamelcontainers:

  • Zijn gevuld nog steeds 3-voudig stapelbaar
  • ledigen miet een traverse bedienbaar met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

Assortiment inzamelcontainers

\"\"

Kies de juiste Inzamelcontainer

Onze Inzamelcontainers variëren in volume van 0,3 tot 2 kubieke meter, met een draagvermogen van 500kg tot 2000 kg. U heeft de keuze tussen stalen of verzinkt stalen containers. Daarnaast is het mogelijk verschillende accessoires bij uw container te bestellen, zoals wielen, een extra verzinkte deksel, kraanogen en /of wielen set.

Er kunnen meerdere inzamelcontainers op elkaar worden gestapeld. Deze mogelijkheid vervalt uiteraard wanneer u wielen onder de container plaatst. Ga goed na welke inzamelcontainer aan uw doeleinde voldoet. Weet u niet voor welke container u moet gaan? Neem contact met ons op! We helpen u graag met het maken van een keuze.

Deze producten zijn wellicht ook interessant

Neem ook eens een kijkje bij onze andere soorten kiepcontainers: Ecoline kiepcontainers, SRM kiepcontainers, GK kiepcontainers en SM kiepcontainers of artikelen in andere categorieën:

Stel uw vragen aan de Milieu Concurrent

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-533 78 30 of een mail te sturen naar info@milieuconcurrent.nl.