• 035 - 5337830

Olie Absorberende doeken

Olie absorberende doeken zijn speciaal gemaakt om olie, benzine, vetten en aanverwante chemicaliën op te nemen. Voorkom dat olie lekkages in de bodem of de riolering trekken, door deze snel te absorberen. Deze olie-slurpdoeken zijn ook ideaal voor het absorberen van olie op plaatsen waar water aanwezig is, omdat ze geen water absorberen. Milieu Concurrent verkoopt Poseidon olie absorberende doeken van verschillende kwaliteitssegmenten met drie verschillende diktes. Onze doeken hebben een hoog absorptievermogen en een laag gewicht, wat uiteindelijk scheelt in de afvalverwerkingskosten.

  • Absorbeer olie lekkages
  • Olie absorptiedoeken vanaf € 49,-
  • Betaal na levering

Olie absorberende doeken kopen

  • Tegels
  • Lijst

Soorten olie absorberende doeken

Milieu Concurrent heeft olie absorberende doeken in drie verschillende kwaliteitssegmenten: Hightech, Performance en Excellence. Het verschil tussen deze kwaliteitssegmenten zit in de structuur van de doeken. Hoe hoger het kwaliteitssegment, hoe steviger de doek en des te langer de doek meegaat. Ook de vloeistoffen houdt de doek bij een hoger kwaliteitssegment beter vast. De kans dat er een laagje olie achterblijft wordt kleiner tot nihil.

Om de dikte aan te geven maken we gebruik van de classificaties: normale dikte (ND), dubbel dikte (DD) en tripel dikte (TD). Hoe dikker de doek, des te hoger het absorptievermogen.

Waar zijn onze absorberende doeken van gemaakt?

De olie absorberende doeken zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, hebben een hoge scheurvastheid, zijn zacht en pluisvrij. Polypropyleen of polypropeen is een redelijk stijf materiaal, dat goed bestand is tegen chemische zuren en een hoge temperatuurbestendigheid heeft. Het aanbrengen van een extra zachte laag aan de zijden van de olie absorberende doeken zorgt ervoor dat de doeken niet stijf aanvoelen.

Contact met Milieu Concurrent

Heeft u vragen over onze olie absorberende doeken? We helpen u graag. Neem contact op door te bellen naar 035 - 533 78 30 of te mailen naar info@milieuconcurrent.nl.