• 035 - 5337830

Absorptiemiddelen & Rioolafdichting

Het complete assortiment absorberende producten biedt de gebruiker in het geval van een calamiteit met gevaarlijke stoffen altijd een passende oplossing. Zie Productinfo en Richtlijnen voor meer informatie en de toepassingen. Voor praktijkgerichte adviezen bel 035-533 78 30.

 • Spillkit

  Het complete assortiment -Spillkits- biedt de gebruiker altijd een snelle en passende oplossing in het geval dat gevaarlijke stoffen dreigen weg te lopen in het milieu.

 • Olie Absorberende doeken

  Olie absorberende doeken zijn speciaal gemaakt om olie, benzine, vetten en aanverwante chemicaliën op te nemen. Voorkom dat olie lekkages in de bodem of de riolering trekken, door deze snel te absorberen. Deze olie-slurpdoeken zijn ook ideaal voor het absorberen van olie op plaatsen waar water aanwezig is, omdat ze geen water absorberen. Milieu Concurrent verkoopt Poseidon olie absorberende doeken van verschillende kwaliteitssegmenten met drie verschillende diktes. Onze doeken hebben een hoog absorptievermogen en een laag gewicht, wat uiteindelijk scheelt in de afvalverwerkingskosten.

  • Absorbeer olie lekkages
  • Olie absorptiedoeken vanaf € 49,-
  • Betaal na levering

  Olie absorberende doeken kopen

 • Poseidon Universele Chemicalien Absorptie

  Het assortiment –Poseidon Universele Absorptie- is leverbaar in vier kwaliteitssegmenten -Streetfighter, Hightech, Performance en Exellence - die de duurzaamheid, kwlaiteit en absorptievermogen van het materiaal weergeven. De drie dikte classificaties -ND (Normale dikte), DD (dubbele dikte) en TD (Tripel dikte)- geven globaal een indiactie van het absorptievermogen.De drie dikte classificaties -ND (Normale dikte), DD (dubbele dikte) en TD (Tripel dikte)- geven globaal een indicatie van het absorptievermogen. Absorptiedoeken zijn snel inzetbaar en snel op te ruimen. Dus lage arbeidskosten en weinig verlies in productietijd, een hoog absorptievermogen en hebben een laag gewicht dus lage kosten bij de afvalverwerking. U betaalt de daadwerkelijke verwerkingskosten van de gemorste chemicaliën en u betaalt niet voor het gewicht van de "kattenbakkorrel" die veelal wordt gebruikt. Deze doeken absorberen ook water!

 • Vloeistof Blokkade

  Het assortiment -Vloeistof Blokkade- bestaat uit Urethaan Riool Afdichtmatten en Urethaan vloeistofbarrières. Deze producten zuigen zich vast aan de ondergrond om de ideale vloeistofkering te creëren. Na reiniging weer herbruikbaar. Bestand tegen olie, water en chemicaliën. Neem voor de beschikbaarheid en actuele prijzen van de vloeistofbarrières contact met ons op.

 • Vatenledigers

  Oplossingen om vaten gecontroleerd volledig leeg te laten lopen.

 • Overmaatse Vaten

  Lekkende vaten kunnen de aanleiding vormen tot een grote calamiteiten. Door het lekkende vat in een kunststof overmaats vat te plaatsen en die vervolgens af te sluiten met de deksel is een risicovolle situatie snel onder controle. Een must voor elk productiebedrijf. Zowel voor 60 liter als 200 liter vaten.