• 035 - 5337830

Absorptiemiddelen & Rioolafdichting

 • Spillkit

  Het complete assortiment -Spillkits- biedt de gebruiker altijd een snelle en passende oplossing in het geval dat gevaarlijke stoffen dreigen weg te lopen in het milieu.

 • Poseidon Olie Absorberende doeken

  Het assortiment -Poseidon Olie Absorberende doeken- is leverbaar in drie kwaliteitssegmenten -Hightech, Performance en Exellence - die de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal weergeven. De drie dikte classificaties -ND (Normale dikte), DD (dubbele dikte) en TD (Tripel dikte)- geven globaal een indicatie van het absorptievermogen van olie. Absorptiedoeken zijn snel inzetbaar en snel op te ruimen. Dus lage arbeidskosten en weinig verlies in productietijd, een hoog absorptievermogen en hebben een laag gewicht dus lage kosten bij de afvalverwerking. U betaalt de daadwerkelijke verwerkingskosten van de gemorste chemicaliën en u betaalt niet voor het gewicht van de "kattenbakkorrel" die veelal wordt gebruikt. Deze doeken absorberen olie en geen water: ze zijn buiten ook uitstekend te gebruiken.

 • Poseidon Universele Chemicalien Absorptie

  Het assortiment –Poseidon Universele Absorptie- is leverbaar in vier kwaliteitssegmenten -Streetfighter, Hightech, Performance en Exellence - die de duurzaamheid, kwlaiteit en absorptievermogen van het materiaal weergeven. De drie dikte classificaties -ND (Normale dikte), DD (dubbele dikte) en TD (Tripel dikte)- geven globaal een indiactie van het absorptievermogen.De drie dikte classificaties -ND (Normale dikte), DD (dubbele dikte) en TD (Tripel dikte)- geven globaal een indicatie van het absorptievermogen. Absorptiedoeken zijn snel inzetbaar en snel op te ruimen. Dus lage arbeidskosten en weinig verlies in productietijd, een hoog absorptievermogen en hebben een laag gewicht dus lage kosten bij de afvalverwerking. U betaalt de daadwerkelijke verwerkingskosten van de gemorste chemicaliën en u betaalt niet voor het gewicht van de "kattenbakkorrel" die veelal wordt gebruikt. Deze doeken absorberen ook water!

 • Vloeistof Blokkade

  Het assortiment -Vloeistof Blokkade- bestaat uit Urethaan Riool Afdichtmatten en Urethaan vloeistofbarrières. Deze producten zuigen zich vast aan de ondergrond om de ideale vloeistofkering te creëren. Na reiniging weer herbruikbaar. Bestand tegen olie, water en chemicaliën. Neem voor de beschikbaarheid en actuele prijzen van de vloeistofbarrières contact met ons op.

 • Vatenledigers

  Oplossingen om vaten gecontroleerd volledig leeg te laten lopen.

 • Overmaatse Vaten

  Lekkende vaten kunnen de aanleiding vormen tot een grote calamiteiten. Door het lekkende vat in een kunststof overmaats vat te plaatsen en die vervolgens af te sluiten met de deksel is een risicovolle situatie snel onder controle. Een must voor elk productiebedrijf. Zowel voor 60 liter als 200 liter vaten.